HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Başkan Aygün: Çocuklarımız Bizim Geleceğimiz
Orjinal Resim

Sırrıpaşa Mahallesi’nde çocuklarla buluşan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün,  “İlçemizde projelerimizi hayata geçirirken önceliğimizi daima çocuklarımız ve gençlerimiz olarak belirliyoruz. Her şey çocuklarımızın mutluluğu için” dedi

 

Gençlik Merkezleri Projeleri

İlçe halkına söz verdiği 41 projeyi bir bir hizmete sunan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, çocuklar ve gençlere yönelik projelere ise özel önem veriyor. Başkan Aygün, bu doğrultuda 2020 yılı içerisinde Dumlupınar Mahallesi’nde Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi’ni hizmete açmıştı. İlçe halkının yeni eğitim ve spor üssü olan bu merkezin ardından ilçedeki ikinci Gençlik ve Spor Merkezi ise Fatih Mahallesi’ne inşa ediliyor. Ayrıca Fatih Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Bahattin Çelik Spor Kompleksi de açılış için artık gün sayıyor. Her fırsatta çocuklar ve gençliğe hizmetin en önemli öncelikleri arasında yer aldığı ifade eden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bu kez kendisinden futbol oynamak için saha isteyen çocukları mahallelerinde ziyaret etti.

 

Çocuklar ve Gençler Önceliğimiz

Sırrıpaşa Mahallesi İsfendiyar Sokak'ta gerçekleşen buluşmada Başkan Aygün’ün yanı sıra AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, Derince Belediye Başkan Yardımcısı Abbas Bayrak, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Züleyha Uslu, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Tayyip Gülcan, Derince Belediyesi Meclis Üyesi Halime Gökdemir ve ilçe kadın kolları yöneticileri de yer aldı. Kendisinden futbol oynamak için saha isteyen çocuklar ve aileleriyle bir araya gelerek bölgede incelemelerde bulunan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “İlçemizde projelerimizi hayata geçirirken önceliğimizi daima çocuklarımız ve gençlerimiz olarak belirliyoruz. Eğitim ve spor noktasında hizmete sunduğumuz Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezimiz de bunun en önemli örnekleri arasında yer alıyor. Onların yaşamaktan huzur bulduğu bir kent inşa etmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her şey çocuklarımızın mutluluğu için” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  24.02.2021 14:23:34
Okuma Sayısı : 391