Esnaflarımız Bizim İçin Çok Kıymetli

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, belediye meclis üyeleriyle birlikte bu kez Denizciler Caddesi esnaflarını ziyaret etti

İlçe halkına söz verdiği 41 projeyi bir bir yerine getiren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bir yandan da sivil toplum kuruluşları ve esnaflarla bir araya gelerek istişarelerini sürdürüyor. Başkan Aygün, belli periyodlar halinde ilçede farklı mahallelerde gerçekleştirdiği ziyaretlerine Denizciler Caddesi’nde devam etti. Derince Belediyesi Meclis Üyeleri Kenan Yalçın, Nurhan Baytak, Mustafa Morgül ve Furkan Güngör ile birlikte esnaf ziyaretlerinde bulunan Başkan Aygün, yaptığı açıklamada “Bu akşam meclis üyelerimizle birlikte Denizciler Caddesi'nde esnaflarımıza konuk olarak kendileriyle sohbet ettik. Değerli görüş ve önerileri için esnaflarımıza teşekkür ediyorum. Rabbim bu birlik ve beraberliğimizi daim eylesin inşallah” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  25.02.2021 12:18:14