HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Başkan Aygün´den Hülagü ve Cantürk´e Ziyaret
Orjinal Resim

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü ve Kocaeli Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk’ü ziyaret etti

 

Rektör Hülagü ile Bir Araya Geldi

Kent genelinde çeşitli temaslarda bulunan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, son olarak Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü ve Kocaeli Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk ile bir araya geldi. Başkan Aygün’ün ilk olarak Rektör Hülagü’ye gerçekleştirdiği ziyarette kurumlar arasındaki projelerle ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Başkan Aygün ayrıca ziyaret esnasında Rektör Hülagü’ye Taşköprü Aspir Yağı da takdim etti.

 

İkinci Ziyaret Başhekim Cantürk’e

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Rektör Hülagü ile gerçekleşen görüşmesinin ardından Kocaeli Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk’e bir ziyarette bulundu. Görüşmede Başhekim Cantürk’e tarımsal kalkınma projesi ile ilgili bilgiler veren Başkan Aygün, Taşköprü Aspir Yağı takdim etmeyi de ihmal etmedi. Hülagü ve Cantürk de ziyaretlerden duydukları memnuniyetleri ifade ederek Başkan Aygün’e çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Oluşturulma Tarihi :  25.02.2021 12:22:40
Okuma Sayısı : 395
Fotoğraflar