Fidanlar Toprakla Buluştu

AK Parti Derince İlçe Başkanlığı’nın Yeşilay Haftası kapsamında düzenlediği fidan dikme etkinliği Yenikent Mahallesi’nde gerçekleşti

Ülkemizde 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan Yeşilay Haftası etkinlikleri kapsamında Derince’de çok anlamlı bir program düzenlendi.  AK Parti Derince İlçe Başkanlığı’nın gerçekleştirdiği etkinlik Yenikent Mahallesi İsmetpaşa Caddesi üzerinde bulunan yeşil alanda yapıldı. Fidan dikim programına başta Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan olmak üzere Kadın Kolları Başkanı Züleyha Uslu, Gençlik Kolları Başkanı Semih Tayyip Gülcan, Belediye Meclis Üyesi Halime Gökdemir, Yenikent Mahalle Muhtarı Erol Küçük, Mahalle Başkan Vekili Fehmi Berkyürek ve teşkilat mensupları katıldı.  Fidan dikme etkinliğinde söz alan Başkan Aygün, yapılan çalışmanın önemine değinerek “İnanıyorum ki bugün burada diktiğimiz fidanlar büyüyerek geleceğimize nefes olacak” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  5.03.2021 14:03:30