Başkan Aygün, Yıldırım´ı Ağırladı

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı makamında konuk etti

İstişare kültürüne önem veren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı ağırladı. Nezaket ziyareti kapsamında gerçekleşen görüşmede başkanlar her iki ilçede devam eden projelerle ilgili görüş alışverişinde bulundu. Ziyareti dolayısıyla Yıldırım’a teşekkür eden Başkan Aygün, birlikte kente değer katan çalışmalara imza attıklarını söyledi. Görüşmede Başkan Yıldırım’a tarımsal kalkınma projesi ile ilgili bilgiler veren Başkan Aygün, Taşköprü Aspir Yağı takdim etmeyi de ihmal etmedi. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım da misafirperverliği için Başkan Aygün’e teşekkür ederek, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Oluşturulma Tarihi :  8.03.2021 08:41:00