HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
İlçemize Değer Katan Çalışmalar
Orjinal Resim

Esentepe Caddesi’nin kuzey etabındaki dekoratif aydınlatma düzenlemelerini yerinde inceleyen Başkan Aygün, Derince’ye değer katan çalışmalara imza atmaya devam edeceklerini ifade etti

 

Dekoratif Aydınlatmalar

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bir yandan vatandaşlara söz verdiği 41 projeyi hayata geçirirken diğer taraftan da kentin ihtiyaçlarını hızla çözüme kavuşturuyor. İlçede kent estetiğine yönelik olarak gerçekleşen dekoratif aydınlatma çalışmalarına da önem veren Başkan Aygün bu uygulamayı kentin birçok noktasında hayata geçirmişti. Başkan Aygün’ün talimatı ile ilçede başlatılan dekoratif aydınlatma çalışmaları kapsamında ilk olarak Hafız Hasan Yılmaz Caddesi, İstasyon Caddesi, Dernek Sokak ve Şehit Nedim Küçük Sokak ile Denizciler Caddesi’nin kalan kısımlarında düzenlemeler yapılmıştı.

 

Halkımıza Hizmet İçin Varız

Bu çalışmaların ardından ilçenin üç ana noktası olan Esentepe Caddesi, Fevzi Çakmak Caddesi ve Engin Caddesi de yapılan aydınlatma çalışmaları ile ışıl ışıl bir görünüme kavuşmuştu. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ilçede devam eden dekoratif aydınlatma çalışmalarını yerinde inceledi. Yapılan çalışmanın ilçeye değer kattığını belirten Başkan Aygün, “İlçemize artı değer katan çalışmalarımıza devam ediyoruz. Esentepe Caddemizin kuzey etabında devam eden dekoratif aydınlatma düzenlemelerimizi yerinde inceledik. Halkımıza hizmet için Derince'miz için varız” dedi. Vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılanan uygulama görsel güzelliğin yanı sıra enerji tasarrufu da sağlıyor.

Oluşturulma Tarihi :  6.04.2021 12:39:10
Okuma Sayısı : 521
Fotoğraflar