HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Derince´den İdlib´e Kardeşlik Eli
Orjinal Resim

Derince Belediyesi ve İHH Derince Temsilciliği'nin düzenlediği kampanyada Çenesuyu ve yardım malzemelerinin yer aldığı tır İdlib’deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere dualarla uğurlandı

 

Çenesuyu’nda Tören Düzenlendi

Derince İHH Temsilciliği ve Derince Belediyesi işbirliğinde hazırlanan yardım kolileri Çenesuyu Fabrikası’nda düzenlenen törenle yola çıktı. İçerisinde temel gıda, Çenesuyu ve çeşitli yardım malzemelerinin yer aldığı tırın yola çıkacak olması dolayısıyla düzenlenen törene Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, İHH Derince Temsilcisi ve aynı zamanda Derince Belediye Meclis Üyesi Furkan Güngör, İmamı Azam Camii İmam Hatibi Zekeriya Altuntaş, İHH yöneticileri ve Çenesuyu yetkilileri katıldı.

 

Başkan Aygün’den Mesajlar

Yardım faaliyetlerine duyarlılığıyla bilinen Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün yaptığı açıklamada “İHH Derince Temsilciliği’nin yardımsever vatandaşlarımızla birlikte düzenlediği kampanyaya bizler de katkıda bulunarak Çenesuyu ve yardım malzemelerinin yer aldığı tırımızı Suriyeli kardeşlerimiz için sınırımızdaki kamplara uğurladık. Rabbim katkıda bulunan herkesten razı olsun” dedi. İHH Derince Temsilcisi Furkan Güngör de yaptığı açıklamada “Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan Derince Belediye Başkanımız Zeki Aygün’e, ilçemizin esnaflarına ve gönüllülerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  7.04.2021 11:06:33
Okuma Sayısı : 492
Fotoğraflar