Caddelerimiz Işıl Işıl

Derince genelinde devam eden dekoratif aydınlatma çalışmaları ile Esentepe Caddesi’nin kuzey etabı da ışıl ışıl bir görünüme kavuştu

Başkan Aygün yönetiminde projelerin hızla hayata geçtiği Derince’de kent estetiğine değer katan çalışmalara imza atılıyor. İlçe genelinde ilk etapta altyapı düzenlemelerinin tamamlandığı ve ticari hareketliliğin olduğu bölgelerde hayata geçirilen dekoratif aydınlatma çalışmaları Derince’ye artı değer katıyor. Derince Belediyesi ekipleri son olarak Esentepe Caddesi’nin kuzey etabının dekoratif aydınlatma çalışmalarını da tamamlandı. Görsel güzelliğiyle ilçenin adeta siluetini değiştiren dekoratif aydınlatma çalışmaları esnaflar ve vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılanıyor. Aynı zamanda enerji tasarrufu da sağlayan uygulamalar, belirlenen program dahilinde ilçe genelinde altyapı ve üstyapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde etap etap devam edecek.

Oluşturulma Tarihi :  15.04.2021 09:49:52