HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Tam Kapanma Döneminde Hummalı Çalışmalar
Orjinal Resim

Tam kapanma sürecinin fırsata çevrildiği Derince’de altyapısı tamamlanan Gaffar Okkan Caddesi’nin üstyapı düzenlemeleri hızla tamamlanıyor

 

On Mahalleyi Kapsayan Çalışmalar

Derince’nin merkezinde yer alan on mahallede geçtiğimiz yıl başlayan kapsamlı altyapı ve üstyapı çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor. Derince Belediyesi’nin Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İSU Genel Müdürlüğü ile birlikte sürdürdüğü çalışmalar tam kapanma sürecinde daha da hızlandı. Toplamda ilçe genelinde 145 kilometre uzunluğunda içme suyu, 111 kilometre uzunluğunda kanalizasyon, 12 kilometre uzunluğunda yağmur suyu olmak üzere toplam 268 km uzunluğunda altyapı yenileme çalışmaları yapılacak.

 

Gaffar Okkan Caddesi Asfaltlandı

Altyapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde ise eş zamanlı olarak üstyapı düzenlemelerine başlanıyor. Bu noktalar arasında yer alan Gaffar Okkan Caddesi’nde de üstyapı düzenlemelerine geçildi. Tam kapanma sürecini fırsata çeviren ekipler Gaffar Okkan Caddesi’nde ilk iş olarak asfalt serimi gerçekleştirdi. Üstyapı düzenlemelerinin devam ettiği bölgede çalışmalar yoğun bir şekilde sürüyor. Belediye ekipleri ayrıca Ramazan Bayramı öncesi Çınarlı, Mersincik ve Yavuz Sultan Mahallelerinde ise altyapı çalışmalarına devam ediyor.

Oluşturulma Tarihi :  10.05.2021 12:40:23
Okuma Sayısı : 461
Fotoğraflar