Terziler´de Bayram Ziyareti

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde Terziler Mahallesi’ni ziyaret ederek bölge sakinleri ile bayramlaştı

Derince’de sık sık vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Aygün, ilçe merkezinin yanı sıra köyleri ziyaret etmeyi de ihmal etmiyor. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde Terziler Mahallesi’ne konuk oldu. Burada Cuma Namazı’nı kılan Başkan Aygün, ardından vatandaşlarla bayramlaştı. Terziler’de gerçekleşen buluşmada Derince İlçe Müftüsü Mecit Amil, Terziler Mahalle Muhtarı Necdet Yüce, Derince Belediyesi Meclis Üyesi İmdat Gülcan, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Tayyip Gülcan ve AK Parti İlçe Yöneticisi Zafer Bilgintürk de hazır bulundu. Vatandaşlarla tek tek selamlaşan ve bayramlarını tebrik eden Başkan Aygün, yaptığı açıklamada “Allah’ın izniyle salgınla mücadelemizi geride bırakacak ve nice bayram coşkularını yine tek yürek olarak hep birlikte yaşayacağız” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  16.05.2021 16:13:07