HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Dülger Ailesine Anlamlı Ziyaret
Orjinal Resim

Sırrıpaşa Mahallesi’nde çıkan yangında evi ağır hasar gören Dülger ailesinin evlerinin tadilatı Derince Belediyesi tarafından yapıldı. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve AK Parti İlçe Başkanı Koray Merdan da aileyi ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti

 

Çatısı Yenilendi, Evin İçinin Tadilatı Yapıldı

Derince Sırrıpaşa Mahallesi Dinç Sokak’ta ocak ayı içerisinde çıkan yangında Feridun Dülger ve ailesine ait ev ağır hasar görmüş ve kullanılamaz duruma gelmişti. Yaşanan bu üzücü olayın ardından bölgeye giderek incelemelerde bulunan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün yangın mağduru ailenin evlerinin onarılması için belediye ekiplerine talimat vermişti. Derince Belediyesi ekipleri ilk etapta yangından dolayı kullanılamaz hale gelen evin çatısını tamamen yeniledi. Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yapılan düzenlemeler kapsamında çatı tadilatının ardından binada zarar gören boya, sıva, iç kapılar, zemin kaplamaları, elektrik ve sıhhi tesisat ile seramikler tamamen yenilenerek evleri aileye teslim edildi.

 

Mutlu, Huzurlu ve Sağlıklı Bir Yaşam Diliyorum

Belediye ekiplerinin yaptığı tadilatın ardından yenilenen evlerine kavuşan Feridun Dülger ve ailesi, huzur içerisinde yaşamaya başladı. Hafta sonu ise Dülger ailesinin misafirleri vardı. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, Derince Belediye Başkan Yardımcıları Kemal Bayraktar ve Abbas Bayrak, aileyi ziyaret ederek bir kez daha geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Ziyaretle ilgili bir değerlendirmede bulunan Başkan Aygün, “Sırrıpaşa'da çıkan yangında evleri hasar gören Feridun Dülger ve ailesinin evlerinin tadilatını yaparak, kendilerine teslim etmiştik. Bugün de ailemizi ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Rabbim tekrarını yaşatmasın. Ailemize, mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir yaşam diliyorum” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  24.05.2021 10:01:56
Okuma Sayısı : 855
Fotoğraflar