HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Başkan Aygün Esnafların Daima Yanında
Orjinal Resim

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, ilçe genelindeki sürdürdüğü esnaf ziyaretlerine bu kez Hafız Hasan Yılmaz Caddesi, Dernek Sokak ve İstiklal Caddesi’nde devam etti

 

Esnaf Ziyaretleri Sürüyor

Derince'ye değer katan projeleri bir biri ardına hizmete sunan Başkan Aygün, bir yandan da sivil toplum kuruluşları ve esnaflarla bir araya gelerek istişarelerini sürdürüyor. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün bu bağlamda her seferinde ilçenin farklı noktalarında esnaf ziyaretlerinde bulunmaya özen gösteriyor. Başkan Aygün, bu kez Derince Belediyesi Meclis Üyeleri Kenan Yalçın ve Nurhan Baytak ile birlikte Hafız Hasan Yılmaz Caddesi, Dernek Sokak ve İstiklal Caddesi'nde esnaf ziyaretlerinde bulundu.

 

Özverili Çalışma Vurgusu

Esnafları ziyaret eden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, kademeli normalleşme döneminde herkesin üzerine düşen hassasiyeti gösterdiğini belirterek pandemi sürecindeki özverili çalışmalarından dolayı esnaflara teşekkür etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde hükümetin esnafa yönelik destek paketlerinin önemine de değinen Başkan Aygün, yerel yönetimler olarak kendilerinin de daima esnafların yanında olduğunu belirtti. Başkan Aygün, tüm esnaflara bol ve bereketli kazançlar temennisinde de bulundu.

 

Merkez Camii’ndeki Çalışmalar

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Derince Belediyesi Meclis Üyeleri Kenan Yalçın ve Nurhan Baytak ile gerçekleştirdiği temaslar kapsamında Derince Merkez Camii Derneği’ni de ziyaret etti. Caminin yenilenen din görevlileri odası ve çay ocağının son halini yerinde inceleyen Başkan Aygün, burada Dernek Başkanı Mustafa Uzuner’den yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Dernek yöneticileri ve vatandaşlarla hasbihal eden Başkan Aygün, caminin yenilenen donatılarının hayırlı olmasını diledi.

Oluşturulma Tarihi :  25.05.2021 15:34:29
Okuma Sayısı : 532