30 Daireye 44 Müracaat

Yenikent Mahallesi Araptepe Mevkii’ndeki kentsel yenileme projesinde mülkiyeti Derince Belediyesi’ne ait dairelerin satışı kapsamında yapılan ihalede 30 daire için 44 katılımcı talepte bulundu

Encümen Salonu’nda İhale

Araptepe Mevkii’ne depreme dayanıklı, otoparkı bulunan, sosyal ve yeşil alanlara sahip kentsel yenileme projesini kazandıran Başkan Aygün’ün öncülüğünde bölgeye 428 daire ve 7 işyerinden oluşan yeni bir yaşam alanı inşa ediliyor. Yaklaşık 30 bin m² büyüklüğündeki alana inşa edilen 10 bin m2’si yeşil alana ayrılmış proje kapsamında Derince Belediyesi kendi payına düşen dairelerden 59 tanesinin açık ihale yöntemi ile satış ihalesini gerçekleştirdi. 2+1, 3+1 ve 4+1 ‘den oluşan dairelerin satışı için yapılan ihale Encümen Salonu'nda gerçekleşti.

30 Daireye 44 Katılımcı

Derince Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Pala’nın komisyon başkanlığında gerçekleşen ihalede 30 daire için 44 katılımcı müracaatta bulundu. Encümen Salonu'nda gerçekleşen ve saat 11:00’de başlayarak 13:54’te sona eren ihale kapsamında her bir bağımsız bölüm için ayrı ayrı teklifler verildi. 30 daireye teklif edilen bedeller 353 bin ile 810 bin 250 TL arasında değişti. Başkanlık makamı tarafından yapılan onay işlemi sonrası ihaleyi kazanan katılımcılara daire tapularının devir işlemleri yapılacak.

Oluşturulma Tarihi :  26.05.2021 15:16:25