HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Dumlupınar´da ´Huzur´ Dolu Bir Akşam
Orjinal Resim

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, Dumlupınar Mahallesi’nde Huzur Sitesi’ne konuk olarak vatandaşlarla bir araya geldi

 

Gönül Köprüleri Kuruyor

İlçe genelinde esnaf ve vatandaş buluşmalarına önem veren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, sık sık ilçe halkıyla bir araya gelip edip, onlarla gönül köprüleri kuruyor. Her seferinde ilçenin farklı noktalarında temaslarda bulunan Başkan Aygün bu kez AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan ile birlikte Dumlupınar Mahallesi’nde Huzur Sitesi’ne konuk oldu. Aygün ve Merdan’a bu ziyaretlerinde Derince Belediyesi Meclis Üyesi Nurhan Baytak, Belediye Başkan Yardımcısı Abbas Bayrak, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Tayyip Gülcan ve teşkilat yöneticileri de eşlik etti.

 

Gençlerimiz Bizim Geleceğimiz

Gönül belediyeciliği anlayışıyla çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Başkan Aygün, geride kalan iki yıllık süreçte söz verdikleri 41 projenin büyük bir kısmını tamamladıklarını ifade etti. Dumlupınar Mahallesi’ne inşa ettikleri Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi’ne de vurgu yapan Başkan Aygün, “Çocuklarımız ve gençlerimiz bizim geleceğimiz. Dumlupınar Mahallemize inşa ettiğimiz Gençlik ve Spor Merkezi’mize özellikle sizlerin bölge sakinleri olarak gösterdiğiniz ilgi bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor” dedi.

 

Çocuklarla Samimi Sohbet

Başkan Aygün ayrıca ziyareti esnasında sohbet etiği çocuklara kendisinden bir istekleri olup olmadığını sordu. Top oynamak için kendisinden futbol sahası isteyen miniklerle bir süre sohbet eden Başkan Aygün ardından bölgede gerekli alanın oluşturulması için incelemelerde bulundu. Site sakinlerinin yağmur suyu ile ilgili taleplerinin çözümü konusunda İSU’nun gerekli altyapı çalışmasını yapacağını belirten Başkan Aygün, gösterdikleri samimi ilgi dolayısıyla vatandaşlara teşekkür etti.

Oluşturulma Tarihi :  27.05.2021 12:25:45
Okuma Sayısı : 541