HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Aygün ve Merdan Bu Kez Yenikent´ teydi
Orjinal Resim

Kademeli normalleşme süreci ile birlikte vatandaş buluşmalarına devam eden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, bu kez Yenikent Mahallesi’nde Nikomedya Sitesi ve Yelkent Zirve Evleri’ne konuk oldu

 

Sürekli Halkla Bir Arada

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, ilçe halkı ile sık sık bir araya gelerek onların yanında olmaya özen gösteriyor. Ziyaretlere büyük önem veren Başkan Aygün, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan ile birlikte ilçe genelinde ziyaretlerine devam ediyor. Başkanlar Aygün ve Merdan bu kez Yenikent Mahallesi’nde Nikomedya Sitesi ve Yelkent Zirve Evleri’ne konuk oldu. Ziyaretler esnasında Derince Belediyesi Meclis Üyeleri Kenan Yalçın ve Mustafa Morgül, Belediye Başkan Yardımcısı Abbas Bayrak, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Tayyip Gülcan ve teşkilat yöneticileri de hazır bulundu.

 

Kalıcı Eserler Kazandırıyoruz

İlk olarak Nikomedya Sitesi’ni ziyaret edip site sakinleriyle bir araya gelen başkanlar ardından Yelkent Zirve Evleri’ne konuk oldu. Katılımcı yönetim anlayışı gereği toplumun tüm kesimlerinin fikirlerine açık olduklarını belirten Başkan Aygün, “Derince’miz genelinde projelerimizi hayata geçirirken halkımızın, esnaflarımızın ve STK’larımızın görüşlerine büyük önem veriyoruz. Sizlerin bu toplantılarda bizlere sunduğunuz talep ve önerileriniz bizim yol haritamızı belirliyor” dedi. Başkan Aygün, her iki ziyaretinde de ilçe genelinde hizmete sundukları projelere vurgu yaptı. Başkan Aygün, 41 seçim vaadiyle çıktıkları yolda spor kompleksleri, gençlik merkezleri gibi kalıcı eserlerin yanı sıra tarımsal kalkınma hamlesi gibi ekonomiye katkı sunan projeleri de hayata geçirdiklerini belirtti.

 

Yenikent’te Önemli Projeler

Alo Vefa Hattı ile pandemi ile mücadele döneminde on binlerce haneye hizmet götürdüklerini belirten Başkan Aygün, sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini Derince’de sergilediklerini ifade etti. Yenikent Mahallesi’ndeki üç önemli projeye de değinen Başkan Aygün, “Araptepe Mevkii’nde depreme dayanıklı, otoparkı bulunan, sosyal ve yeşil alanlara sahip 428 daire ve 7 işyerinden oluşan kentsel yenileme projesini inşa ediyoruz. Yine kapalı pazar etabını daha önce hizmete açtığımız Yenikent Sosyal Tesisleri ve Kapalı Pazar Alanı projemizde çalışmalarımızı artık tamamlamak üzereyiz. Sosyal tesisler kısmında son düzenlemeleri yaptığımız projemiz bölgemiz için çok önemli bir kazanım olacak. Yenikent Mahallemizin üst kısmında hizmete sunduğumuz Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi'miz de yine alanında örnek proje oldu” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  28.05.2021 10:45:37
Okuma Sayısı : 863
Fotoğraflar