Başkan Aygün Sürekli Halkla İç İçe

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Çenedağ Mahallesi Dernek Sokak’ta esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek istişarede bulundu

Kademeli normalleşme sürecine geçişle birlikte esnaf ve vatandaş buluşmalarına hız veren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, sık sık kentin farklı noktalarında ziyaretler gerçekleştiriyor. Başkan Aygün bu kapsamda son olarak Çenedağ Mahallesi Dernek Sokak’ta yer alan Salon 61’e giderek burada esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Derince Belediyesi Meclis Üyeleri Kenan Yalçın ve Mustafa Morgül’ün de hazır bulunduğu ziyarette karşılıklı sohbet edildi. Halkın görüşlerine daima önem verdiklerini belirten Başkan Aygün, “Birlikte gönül köprüleri kurduğumuz halkımızla istişare etmekten mutluluk duyuyoruz. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  7.06.2021 10:09:14