Hoca Ahmet Yesevi Camii´nde Çalışmalar Sürüyor

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Yenikent Mahallesi’nde yapımı devam eden Hoca Ahmet Yesevi Camii’ndeki çalışmaları inceledi

Yenikent Mahallesi’nde İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün karşısındaki alana inşa edilen Hoca Ahmet Yesevi Camii’nde çalışmalar sürüyor. Kaba inşaatı tamamlanan, iç duvar ve sıva çalışmalarının devam ettiği cami projesi 7 bin 200 m2 alan üzerine inşa ediliyor. Bin 270 m2 ibadet alanına sahip olan ve aynı anda 2 bin kişinin ibadet edebileceği Hoca Ahmet Yesevi Camii projesi erkek ve kadın eğitim odalarını da barındırıyor. Çalışmaların devam ettiği proje alanına giderek son durumla ilgili bilgi alan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ise yaptığı açıklamada “Hoca Ahmet Yesevi Camii'mizin devam eden iç duvar ve sıva çalışmalarını inceledik. Projemiz tamamlanmasıyla birlikte 2 bin kişilik ibadet alanı ve sosyal donatılarıyla vatandaşlarımıza hizmet verecek” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  7.06.2021 10:12:55