Başkan Aygün´den Oluklu Sitesi´ne Ziyaret

Derince genelinde vatandaşlarla bir araya gelerek istişarelerini sürdüren Başkan Aygün, bu kez Çınarlı Mahallesi Oluklu Sitesi sakinleriyle buluştu

Katılımcı yönetim anlayışı gereği istişarelerini sürdüren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, esnaf ve vatandaş buluşmalarına ise özel önem veriyor. Bu bağlamda AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan ile birlikte sık sık siteleri ziyaret edip vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Aygün, bu kez Çınarlı Mahallesi Oluklu Sitesi sakinlerine konuk oldu. Derince Belediyesi Meclis Üyesi Abdullah Yıldırım, Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Şirin ve Abbas Bayrak’ın yanı sıra teşkilat mensuplarının da hazır bulunduğu toplantıda iki yıllık süreçte yapılan çalışmalar değerlendirildi. Başkan Aygün’e ziyareti dolayısıyla teşekkür eden vatandaşlar da talep ve önerilerini ileterek, yapılan hizmetlerden dolayı duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

Oluşturulma Tarihi :  6.07.2021 10:42:17