Öğrencilerden 15 Temmuz Resim Sergisi

Derince Fatih Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Resim Sergisi” Kent Meydanı’nda sergilendi

15 Temmuz hain darbe girişiminin beşinci yıl dönümünde yurt genelinde çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Derince’de de bu kapsamda Fatih Anadolu Lisesi öğrencileri Kent Meydanı’nda bir resim sergisi düzenledi. 15 Temmuz darbe girişimi sırasında yaşanan olaylardan kesitlerin aktarıldığı resim sergisinin açılışına Derince Kaymakamı Cemil Aksak, Derince Belediye Başkan Vekili Kenan Yalçın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır, Fatih Anadolu Lisesi Müdürü Uğur Nazlım, milli eğitim şube müdürleri, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Fatih Anadolu Lisesi öğrencilerinin, resim öğretmenleri Hakan Öztürk ‘ün öncülüğünde hazırlayarak duygularını kağıda yansıttıkları “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Resim Sergisi” gün boyu vatandaşlar tarafından gezildi ve büyük beğeni topladı.

Oluşturulma Tarihi :  14.07.2021 16:52:54