Dualarımız Şehitlerimiz İçin

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde Çınarlı Şehitliği’nde düzenlenen programda şehitlerimiz bir kez daha rahmet ve minnetle anıldı

15 Temmuz hain darbe girişiminin 5. yıl dönümünde yurt genelinde olduğu gibi Derince’de de çeşitli programlar düzenleniyor. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında ilçedeki ilk program Çınarlı Şehitliği’nde gerçekleşti. Şehitlik ziyaretinde Derince Kaymakamı Cemil Aksak, Garnizon Komutanı Dz. Kd. Albay Metin Eyiyürekli, Derince Belediye Başkan Vekili Kenan Yalçın, AK Parti İlçe Başkanı Koray Merdan, Derince İlçe Müftüsü Mecit Amil, ilçe protokolü, şehit aileleri ve yakınları hazır bulundu. Kur’an-ı Kerim tilavetinin gerçekleştiği programda İlçe Müftüsü Mecit Amil’in yaptırdığı dua ile şehitlerimiz bir kez daha rahmetle anıldı.

Oluşturulma Tarihi :  16.07.2021 09:52:51