HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Derince´de Anlamlı Ziyaretler
Orjinal Resim

Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında ilçe protokolü Derinceli Şehidimiz Serdar Gökbayrak ve Gazimiz Halil İbrahim Koşdaş'ın ailelerini ziyaret etti

 

Şehidimiz Serdar Gökbayrak

15 Temmuz 2016 gecesi yaşadığımız hain darbe girişiminde yaşananları unutturmamak için çeşitli etkinlikler düzenleniyor. "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" kapsamında Derince’de de çeşitli ziyaretler gerçekleştirildi.  Bu kapsamda Derince Kaymakamı Cemil Aksak ve Derince Belediye Başkan Vekili Kenan Yalçın, 15 Temmuz Şehidimiz Serdar Gökbayrak’ın ailesini ikamet ettikleri hanelerinde ziyaret ederek, bir kez daha şehitlerimizi rahmetle ve minnetle andıklarını ifade ettiler.

 

Gazimiz Halil İbrahim Koşdaş

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında ilçedeki ikinci ziyaret ise 15 Temmuz Gazimiz Halil İbrahim Koşdaş'ın evlerinde gerçekleşti. Ziyarette Derince Belediye Başkan Vekili Kenan Yalçın, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, Belediye Meclis Üyesi Mustafa Morgül, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Tayyip Gülcan da hazır bulundu. Gazi Koşdaş, Ankara’da bulunduğu için ailesi ile sohbet eden Yalçın, “Şehitlerimizi, gazilerimizi ve vatanımız için canını ortaya koyan kahramanlarımızı asla unutmayacağız” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  16.07.2021 10:13:57
Okuma Sayısı : 507
Fotoğraflar