Aşevi, Kurban Payı Bağışları İçin Açık

Derince Belediyesi bünyesinde her gün ihtiyaç sahibi yüzlerce kişiye sıcak yemek imkanı sunan Aşevi birimi, hayırsever vatandaşların kurban payı bağışlarını da kabul ediyor

Derince Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne bağlı olarak çalışan Aşevi birimi her gün yüzlerce vatandaşımıza iki öğün sıcak yemeklerini ulaştırarak, gönül belediyeciliği anlayışıyla hizmetlerini en güzel şekilde sürdürüyor. Derince Belediyesi’nden yapılan açıklamada Aşevi biriminin Kurban Bayramı sürecinde hayırsever vatandaşların kurban payı bağışlarını da kabul edeceği duyuruldu. Kurban etlerini bağışlamak isteyen vatandaşların, bayramın birinci ve ikinci günleri 2394015 ve 5073339943 numaralı telefonlardan Derince Belediyesi’ne ulaşmaları yeterli olacak. Telefonla irtibata geçen vatandaşlardan toplanacak etler,  aşevinde muhafaza edilerek ihtiyaç sahibi ailelere verilecek yemeklerde kullanılacak.

Oluşturulma Tarihi :  16.07.2021 11:03:22