HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Tarihimizi İyi Bilmeliyiz
Orjinal Resim

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman dizilerinin yapımcısı olan Bozdağ Film Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hüseyin Özçelik’i makamında konuk etti

 

İki Önemli Dizinin Yapımcısı

Tarihi şanlı zaferlerle dolu olan Osmanlı İmparatorluğu’nun kuruluş sürecini aktaran Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman dizileri ülkemizde büyük ilgi görüyor. 5 yıl boyunca TRT’de yayınlanan Diriliş Ertuğrul’un ardından ATV ekranları aracılığıyla 2019 tarihinden beri reyting rekorları kıran Kuruluş Osman dizileri vatandaşlar tarafından büyük beğeni topluyor. Derince Belediyesi de halkın gönlünde taht kuran bu iki önemli projeye Çenesuyu A.Ş. ile destek olarak, katkı sunuyor.

 

Özçelik’ten Başkan Aygün’e Ziyaret

Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman gibi şanlı tarihimizi yansıtan dizilerin yapımcısı olan Bozdağ Film Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hüseyin Özçelik, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ü ziyaret ederek katkıları dolayısıyla teşekkürlerini iletti. Derince Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar’ın da hazır bulunduğu ziyarette Özçelik’e teşekkür eden Başkan Aygün, “Tarihimizi iyi bilmeli ve öğrenmeliyiz. Tarihini bilmeyen, geleceğine de yön veremez. Bu doğrultuda kahramanlıklarla dolu tarihimizi anlatan yapımları önemsiyor ve daima destekliyoruz” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  29.07.2021 14:50:23
Okuma Sayısı : 792
Fotoğraflar