Başkan Aygün İstişarelerini Sürdürüyor

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bir yandan çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ederken diğer taraftan kendisini ziyaret eden konukları ile istişarelerini sürdürüyor

Katılımcı yönetim anlayışı gereği istişareye önem veren Başkan Aygün, Derincelilere vaat ettiği 41 projeyi hızla hizmete sunarken kendisini ziyaret eden konukları ile istişarede bulunmaya da devam ediyor. Başkan Aygün bu kapsamda son olarak Memur-Sen Kocaeli İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Kocaeli Şube Başkanı Şahin Yaşlık, Eğitim Bir Sen Derince Temsilcisi Ahmet Coşkun, önceki dönem Derince Temsilcisi Abdulkadir Yardımcı, sendika yönetiminden Feridun Bildik, Fatma Çelik ve İlyas Kocaman’ı konuk etti. İlçe genelinde gençlik ve eğitime yönelik çalışmalar başta olmak üzere hizmete sunulan projelerle ilgili istişarelerin gerçekleştiği görüşmede Başkan Aygün, konuklarına ziyaretleri için ayrıca teşekkür etti.

Oluşturulma Tarihi :  30.07.2021 12:16:16