HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Derince´de Yüzme Bilmeyen Çocuk Kalmayacak
Orjinal Resim

Derince Belediyesi’nin Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile birlikte düzenlediği proje ile birlikte Derince’de yüzme bilmeyen çocuk kalmayacak

 

Her Zaman Çocuklar ve Gençlerin Yanında

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün yönetiminde gençliğe yönelik projelerin bir bir hayata geçtiği ilçede yaz dönemi ile birlikte çocuklar ve gençler için spor okulları yeniden faaliyete geçti. Derince Belediyesi’nin 4 bölgede, 9 farklı branşta faaliyetlerini sürdürdüğü spor okulları yaz dönemi ilgi odağı olurken, buralarda görev yapan uzman antrenörler çocukları geleceğe hazırlıyor. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün 'Yüzme bilmeyen çocuğumuz kalmasın' diyerek başlattığı proje ile Yenikent Mahallesi’ndeki Şehit Er Emre Kaan Arlı Çok Amaçlı Spor Salonu’nun arkasındaki alana açık havuz kuruldu. Derince Belediyesi’nin Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile birlikte düzenlediği proje ile birlikte 7-14 yaş arasındaki öğrenciler (0262) 223 48 39 numaralı telefondan kayıt yaptırarak bu tesisteki yüzme kurslarından ücretsiz olarak yararlanabilecek.

 

Sporcular ve Antrenörler ile Sohbet Etti

Her zaman çocuklar ve gençlere yönelik projelere önem veren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Yüksel, Kocaeli Yüzme Kulübü Başkanı Işıl Bozca ve AK Parti İlçe yöneticileri ile birlikte yüzme faaliyetlerinin devam ettiği alanı ziyaret ederek, çocukların coşkusu ve mutluluğuna ortak oldu. Başkan Aygün, yüzme havuzunda gerçekleşen ziyaretinin ardından ise Şehit Er Emre Kaan Arlı Çok Amaçlı Spor Salonu’nu gezerek burada devam eden faaliyetlerle ilgili İlçe Müdürü Yusuf Yüksel’den bilgi aldı. Burada sporcular ve antrenörler ile sohbet eden Başkan Aygün, “İnşa ettiğimiz Gençlik Merkezleri ve hayata geçirdiğimiz uygulamalarımızla yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızın daima yanındayız’ dedi.

Oluşturulma Tarihi :  2.08.2021 08:13:32
Okuma Sayısı : 3809