Başkan Aygün Daima Esnafların Yanında

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, ilçe genelindeki sürdürdüğü esnaf ziyaretlerine bu kez Hafız Hasan Yılmaz Caddesi ve Dernek Sokak’ta devam etti

Derince'ye değer katan projeleri bir biri ardına hizmete sunan Başkan Aygün, bir yandan da sivil toplum kuruluşları ve esnaflarla bir araya gelerek istişarelerini sürdürüyor. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün bu bağlamda her seferinde ilçenin farklı noktalarında esnaf ziyaretlerinde bulunuyor. Başkan Aygün, bu kez Derince Belediyesi Meclis Üyeleri Nurhan Baytak ve Kenan Yalçın, Başkan Yardımcısı Abbas Bayrak ve İSU Derince Şube Müdürü Medine Cici Doğru ile birlikte Hafız Hasan Yılmaz Caddesi ve Dernek Sokak’ta esnaf ziyaretlerinde bulundu. Tüm esnaflara bol ve bereketli kazançlar temennisinde bulunan Başkan Aygün, esnafların ve vatandaşların talep ve önerilerini dikkatle dinledi.

Oluşturulma Tarihi :  4.08.2021 11:45:10