Dumlupınar´da Esnaf Ziyaretleri

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, ilçe genelinde sürdürdüğü esnaf ziyaretlerine bu kez Dumlupınar Mahallesi’nde devam etti

İlçe halkına söz verdiği projeleri bir bir yerine getiren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bir yandan da istişarelerini sürdürüyor. Derince genelinde farklı bölgelerde esnaf ve vatandaş buluşmalarına devam eden Başkan Aygün, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan ile birlikte bu kez Dumlupınar Mahallesi’nde faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti. Teşkilat yöneticilerinin de eşlik ettiği ziyaretler esnasında esnaflarla tek tek sohbet edip, hayırlı işler temennisinde bulunan Başkan Aygün, “Esnaflarımızın görüş ve önerileri bizler için çok önemli. Amacımız esnaflarımızla bire bir istişare ederek projelerimizi paylaşıp, onların fikir ve önerilerini almak. Bu vesileyle kendilerine göstermiş oldukları samimi ilgi dolayısıyla ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  6.08.2021 10:56:01