HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Spor ve Eğitimin Buluşma Noktası
Orjinal Resim

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün'ün ilçeye kazandırdığı Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi yaz döneminde spor ve eğitimin buluşma noktası oldu

 

Her Şey Çocuklarımız ve Gençlerimiz İçin

Derince'ye birbirinden değerli kalıcı eserler kazandıran Başkan Aygün'ün gençliğe verdiği önem hizmete sunduğu projelere de yansıyor. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bu anlayış doğrultusunda 2020 yılı içerisinde Dumlupınar Mahallesi'nde Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi'ni hizmete açmıştı. Çocuklar ve gençlerden büyük ilgi gören merkez kademeli normalleşme sürecine geçilmesiyle birlikte yaz döneminde yoğun ilgi görüyor. Çocuklar ve gençlerin evlerinden sonra adeta ikinci buluşma noktaları olan Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi'nde çeşitli branşlarda spor, sanat ve değerler eğitimi veriliyor. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar ile birlikte Gençlik Merkezi'ne giderek burada incelemelerde bulundu.

 

Projeler Üretmekten Mutluluk Duyuyoruz

Tesiste sporcular, aileleri ve antrenörleri ile bir araya gelen Başkan Aygün, Çocuklarımız ve gençlerimiz için çalışıp, projeler üretmekten mutluluk duyuyoruz. Başkan Yardımcımız Kemal Bayraktar ile birlikte Dumlupınar Mahallemizde hizmet veren Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezimizde incelemelerde bulunduk. 30 bin metrekare alan üzerine inşa ettiğimiz Gençlik Merkezimiz kademeli normalleşme sürecinde çocuklarımız ve gençlerimize en güzel şekilde hizmet veriyor. Bizler de tesislerimizi gezerek burada hem spor yapan hem de eğitim alan evlatlarımız ve kıymetli aileleriyle buluştuk. Gençlik Merkezimizde çocuklarımız tenis, basketbol, voleybol ve futbol branşlarında eğitim alabildikleri gibi drama, fotoğrafçılık, keman, gitar, bağlama ve resim kurslarına da katılabiliyor. Her şey yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımız ve gençlerimizin mutluluğu için dedi.

Oluşturulma Tarihi :  10.08.2021 10:24:47
Okuma Sayısı : 1514