STK´larımızla Sürekli İstişare Halindeyiz

Kocaeli Gümüşhaneliler Derneği’ni ziyaret eden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Sivil toplum kuruluşlarımız ile sürekli istişare halindeyiz. Derince’mize değer katan projelere hep birlikte imza atıyoruz” dedi

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Kocaeli Gümüşhaneliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği'ne konuk oldu. Dernek binasında gerçekleşen buluşmada AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, Meclis Üyeleri Kenan Yalçın, Kurtuluş Aytekin, Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Pala ile Dernek Başkanı Ünal Çelik ve dernek üyeleri hazır bulundu. Başkan Aygün yaptığı konuşmada, “Kocaeli Gümüşhaneliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nde kıymetli hemşehrilerimizle bir araya gelmekten dolayı mutluyuz. Sivil toplum kuruluşlarımız ile sürekli istişare halindeyiz. Derince’mize değer katan projelere hep birlikte imza atıyoruz. Bu vesileyle dernek başkanımız Ünal Çelik'e ve dernek üyelerimize göstermiş oldukları samimi ilgi ve ev sahiplikleri dolayısıyla teşekkür ediyorum” dedi. Kocaeli Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Ünal Çelik de Başkan Aygün’e ilçeye kazandırdığı projeler ve ziyareti dolayısıyla teşekkür etti.

Oluşturulma Tarihi :  7.09.2021 10:47:18