Kent Konseyi´nden Başkan Aygün´e Ziyaret

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Derince Kent Konseyi Başkanı Ertekin Akbulak ve yönetim kurulu üyelerini konuk etti

Geçtiğimiz günlerde kongre sürecini tamamlayan Derince Kent Konseyi’nde Ertekin Akbulak başkanlığında göreve gelen yeni yönetim kurulu çalışmalarına başladı. İlk olarak ilçe protokolüne ziyaretler gerçekleştiren Kent Konseyi yönetimi, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün konuğu oldu. Başkan Aygün’ün makamında gerçekleşen görüşmede Kent Konseyi’nin çalışmalarıyla ilgili bilgiler veren Akbulak, “Başkanımıza kongremize olan katılımları ve STK’larımıza olan yakın alakaları dolayısıyla teşekkür ediyorum. İnşallah hayata geçireceğimiz projelerimizde bugüne dek olduğu gibi bundan sonra da bizlere destek olacağına inancımız tam” dedi. Başkan Aygün de Akbulak ve yönetimine ziyaretleri için teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Oluşturulma Tarihi :  7.09.2021 15:48:11