HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Halkımıza Hizmet Yolunda Biriz, Beraberiz
Orjinal Resim

İlçe merkezindeki on mahallede gerçekleşen AK Parti Derince Mahalle Yönetimleri Toplantıları’na katılan Başkan Aygün, “Halkımıza hizmet yolunda AK Parti ailesi olarak daima bir ve beraberiz” dedi

 

Mahalle Yönetimleri Toplantısı

AK Parti Kocaeli’de pandemi nedeniyle ara verilen yüz yüze mahalle toplantıları ilçelerde yeniden başladı. Derince genelinde merkezde yer alan on mahallenin tamamında eş zamanlı olarak gerçekleşen Mahalle Yönetimleri Toplantıları’na Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan da katıldı.  Mahalle toplantıları meclis üyeleri, ana kademe, kadın ve gençlik kolları, il ve ilçe yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşti.

 

Gönül Belediyeciliği Vurgusu

AK Parti’nin gücünü teşkilatlardan aldığını belirten Başkan Aygün, “Halkımıza hizmet yolunda AK Parti ailesi olarak daima bir ve beraberiz. 2023 hedefiyle çalışmalarımızı sürdürürken teşkilatlarımızla bir araya gelerek istişarelerimize devam ediyoruz. Bu akşam İlçe Başkanımız Koray Merdan ile birlikte katıldığımız toplantılarımızda ak davaya gönül veren kıymetli teşkilatlarımızla bir kez daha bir araya geldik. Gönül belediyeciliği ve gönül teşkilatçılığı anlayışıyla Derince’miz için çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  9.09.2021 13:34:49
Okuma Sayısı : 492
Fotoğraflar