Başkan Aygün İstişarelerini Sürdürüyor

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İl Müdürü Kamil Tüylüoğlu ve Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen’e ziyarette bulundu

Kent genelinde çeşitli ziyaretler gerçekleştiren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, yaptığı görüşmelerde hem ilgili kurumların çalışmalarıyla ilgili bilgiler alıyor hem de yaptıkları projeleri aktarıyor. Başkan Aygün bu bağlamda son olarak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Kocaeli İl Müdürü Kamil Tüylüoğlu'nu ziyaret ederek, kurum bünyesinde devam eden çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulundu. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, sonrasında ise Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen 'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 2021-2022 Eğitim-Öğretim Dönemi ile ilgili görüş alışverişinin de gerçekleştiği buluşmada Derince’de devam eden eğitim faaliyetleri de değerlendirildi.

Oluşturulma Tarihi :  10.09.2021 14:09:03