HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Başkan Aygün Projeleri İnceledi
Orjinal Resim

Derince Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Sırrıpaşa Mahalle Konağı projelerini yerinde inceleyen Başkan Aygün, ilçeye değer katan çalışmaları bir bir hayata geçirdiklerini ifade etti

 

Yeni Belediye Hizmet Binası

İlçeye değer katan projeleri hizmete sunmaya devam eden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, yapımı süren çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Yardımcısı Adnan Pala ile birlikte ilk olarak Derince Belediyesi Yeni Hizmet Binası'nın devam eden düzenlemelerini inceleyen Başkan Aygün, çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Derince'ye çok şık bir Belediye Hizmet Binası kazandıracaklarını ifade etti. Sırrıpaşa Mahallesi'nde yapılacak yeni düzenlemelerle birlikte önceki dönem yarım kalan 1071 Kültür Merkezi, revize edilerek belediye hizmet binasına dönüştürülüyor. Derince Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde yapılan çalışma ile 12.050 m² inşaat alanına sahip 5 katlı belediye hizmet binası tamamlanarak ilçe halkının kullanımına sunulacak.

 

Sırrıpaşa Mahalle Konağı

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, yeni belediye hizmet binasında yaptığı incelemenin ardından Sırrıpaşa Mahalle Konağı'nda devam eden çalışmaları inceledi. Başkan Aygün'ün seçim vaatleri arasında yer alan mahalle konakları projesi kapsamında hazırlanan Sırrıpaşa Mahalle Konağı ile bölge sakinleri çok amaçlı, modern bir tesise kavuşmuş olacak. Tamamlanmasıyla bölgede çok önemli bir ihtiyacı giderecek olan Sırrıpaşa Mahalle Konağı 4 bin 740 m2 alana inşa ediliyor. Çok amaçlı olarak planlanan Sırrıpaşa Mahalle Konağı'nın zemin katında 9 adet aile hekiminin yer alacağı Aile Sağlığı Merkezi ve sporcular için ayrı girişi bulunan spor merkezi yer alıyor. Binanın birinci katında Gençlik Merkezi'ne ait donatılar yer alacak. Proje kapsamında binanın dış kısmında yer alan suni çim saha ise yenilenecek.

Oluşturulma Tarihi :  10.09.2021 14:11:12
Okuma Sayısı : 511