HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Eğitim Bizim Olmazsa Olmazımız
Orjinal Resim

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Mevlana İmam Hatip Ortaokulu’nun düzenlediği aşure programına katılarak öğrencilerle bir araya geldi

 

Mevlana İmam Hatip Ortaokulu

Yenikent Mahallesi’nde eğitim veren Mevlana İmam Hatip Ortaokulu ilçe protokolünün de katıldığı bir aşure programı düzenledi.  Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Derince İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır, İlçe Müftüsü Mecit Amil, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, Mevlana İmam Hatip Ortaokulu Müdürü İsmail Oğul, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen programda aşure ikramı da gerçekleşti.

 

Gençlik ve Spor Merkezleri

Derince İlçe Müftüsü Mecit Amil’in aşurenin önemine dair öğrencilere bilgilendirmede bulunduğu programda Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de bir konuşma yaptı. Eğitime yönelik çalışmaları her zaman desteklediklerini belirten Başkan Aygün, “Okullarımızın yüz yüze eğitime yeniden açılmasını önemsiyoruz. Eğitim bizim olmazsa olmazımız. İlçemize inşa ettiğimiz Gençlik ve Spor Merkezlerimiz ile eğitim ve spor faaliyetlerinde öğrencilerimizin daima yanındayız” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  10.09.2021 14:13:01
Okuma Sayısı : 750
Fotoğraflar