Başkan Aygün´den Karabayır´a Ziyaret

Başkanlar Aygün ve Merdan, 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılının başlaması dolayısıyla İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır’ı ziyaret etti

Yeni eğitim öğretim döneminin başlaması dolayısıyla Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan beraberlerinde teşkilat mensuplarıyla birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır’a bir ziyaret gerçekleştirdi. İlçede başlayan yeni eğitim dönemi ile ilgili görüş alış verişinin gerçekleştiği toplantıda konuşan Başkan Aygün, “Yarınlarımızın teminatı olan evlatlarımızın okullarına, arkadaşlarına ve öğretmenlerine yeniden kavuştuğu bir döneme başladık. Bu süreçte hepimize önemli görevler düşüyor. Bu vesileyle 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı'nın başta öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz olmak üzere tüm eğitim camiamıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  10.09.2021 14:14:54