Şehidimiz Dualarla Anıldı

Şehidimiz Jandarma Kıdemli Yüzbaşı Mahmut Top'un şehit oluşunun seneyi devriyesinde, ailesinin hanesinde Mevlid-i Şerif okutuldu.

Van'ın Çatak ilçesi kırsalında, 3 teröristin etkisiz hale getirildiği "Yıldırım-10 Norduz Operasyonu’nda şehit olan Jandarma Yüzbaşı Mahmut Top'un şehadetinin seneyi devriyesinde ailesinin Derince’deki hanesinde Mevlid-i Şerif okundu. Ailenin İbni Sina Mahallesi’nde gerçekleşen Kur’an okumalı anma programında tüm dualar şehitlerimiz için bir oldu. Mevlid-i Şerif Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Kocaeli İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Yavuz Selim Kapancı, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, MHP Derince İlçe Başkanı Salim Sayar, Derince İlçe Jandarma Komutanı Gökhan Kızıltaş, İlçe Müftüsü Mecit Amil, şehidimizin ailesi ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşti. Şehitlerimizin bir kez daha rahmetle anıldığı Mevlid-i Şerif, İlçe Müftüsü Mecit Amil ve imam hatiplerce yapılan duaların ardından sona erdi.

Oluşturulma Tarihi :  13.09.2021 15:46:46