Çocuklarımız Bizim Yarınlarımız

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün ilçeye kazandırdığı Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi, çocuklar ve gençlerden yoğun ilgi görüyor

Çocuklar ve Gençler İçin Kalıcı Tesisler

İlçeye birbirinden önemli kalıcı eserler kazandıran Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün çocuklar ve gençliğe verdiği önem projelerine de yansıyor. Başkan Aygün, 2020 yılı içerisinde Dumlupınar Mahallesi’nde Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi’ni kullanıma açmıştı. Yaz döneminde yoğun ilgi gören merkezde düzenlenen kurslarla çeşitli branşlarda binlerce öğrenciye spor ve değerler eğitimi verildi.

Başkan Aygün Çocuklarla Sohbet Etti

Tesislere giderek incelemelerde bulunan Başkan Aygün, burada çocuklarla tek tek sohbet etti. Gençlik için proje üretmekten mutluluk duyduklarını belirten Başkan Aygün, “Çocuklarımız ve gençlerimiz bizim geleceğimiz, yarınlarımız. Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi'mizde çocuklarımızı ziyaret ederek, onlarla sohbet ettik. Allah'ın izniyle onlar için birçok önemli projeyi daha hayata geçirmeye devam edeceğiz” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  13.09.2021 15:47:51