HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Altyapı ve Üstyapı Çalışmaları Sürüyor
Orjinal Resim

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, ilçe genelinde devam eden altyapı ve üstyapı çalışmalarındaki son durumu yerinde inceledi

 

Beş Mahallede Çalışmalar Sürüyor

Derince Belediyesi'nin Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İSU'yla birlikte gerçekleştirdiği altyapı ve üstyapı çalışmaları ilçe genelinde şu an itibariyle beş mahallede devam ediyor. İlçe merkezindeki on mahalleyi kapsayan çalışmalarla birlikte Derince'ye 168,5 milyon TL tutarında altyapı ve üstyapı yatırımı yapılıyor. 145 kilometre içme suyu, 111 kilometre kanalizasyon ve 12 kilometre uzunluğunda yağmursuyu hattı ile birlikte toplamda 268 kilometre altyapı hattı imalatının yenilendiği Derince'de altyapısı biten bölgelerde ise etap etap üstyapı düzenlemeleri sürüyor. Yenikent Mahallesi'nde altyapı ve üstyapı yenilenirken, Fatih, Çınarlı ve Mersincik mahallelerinde ise altyapı tamamlandı üstyapı ise devam ediyor. Çalışmaların devam ettiği İbni Sina Mahallesi'nde altyapı düzenlemeleri sürüyor. Yavuz Sultan Mahallesi'nde ise altyapı ve üstyapı çalışmaları eş zamanlı olarak yapılıyor.

 

Başkan Aygün'den İncelemeler

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de ilçe genelinde devam eden altyapı ve üstyapı düzenlemelerini yerinde inceleyerek, sahadaki son durumu yakından takip ediyor. Derince'nin geleceğine yatırım yaptıklarını belirten Başkan Aygün, yaptığı açıklamada İlçe merkezimizdeki on mahallemizde 268 km'lik altyapı hattını ve eş zamanlı olarak üstyapılarını yenilediğimiz çalışmalarımız devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi ve İSU ile birlikte sürdürdüğümüz çalışmalarla ilçemizde altyapı sorununu tamamen çözüme kavuşturmuş olacağız. Bugün altyapısını tamamen yenilediğimiz Mersincik Mahallemiz ile alt ve üstyapı düzenlemelerimizin eş zamanlı olarak sürdüğü Yavuz Sultan Mahallemizde incelemelerde bulunduk. Bu vesileyle çalışmalar esnasında gösterdikleri anlayış için halkımıza bir kez daha teşekkür ediyorum dedi.

Oluşturulma Tarihi :  16.09.2021 13:59:28
Okuma Sayısı : 546