HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Önce Sohbet, Sonra İnceleme
Orjinal Resim

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve İlçe Müftüsü Mecit Amil, Yavuz Sultan Merkez Camii’nde kılınan sabah namazının ardından Kur'an Kursu'nda incelemelerde bulundu

 

Sabah Namazı Buluşması

Derince İlçe Müftülüğü ve Derince Belediyesi’nin pazar günleri düzenledikleri sabah namazı buluşmaları geleneği tüm güzelliğiyle devam ediyor. İlçe halkının bu hafta sonu buluşma adresi Yavuz Sultan Mahallesi’ndeki Merkez Camii oldu. Bölge sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği buluşmada kılınan sabah namazının ardından sohbetler ve dualar ile devam eden program ikramların ardından sona erdi. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve Derince İlçe Müftüsü Mecit Amil, daha sonra ise Yavuz Sultan Merkez Camii Kur'an Kursu'nda incelemelerde bulundu.

 

Yavuz Sultan Merkez Camii Kur'an Kursu

Yavuz Sultan Mahallesi’nde mülkiyeti Derince Belediyesi’ne ait olan D Plaza’daki iş yerinin bir kısmı bölge halkının ihtiyaçları doğrultusunda Kur’an Kursu olarak dizayn edildi. Derince Belediyesi ekiplerinin tüm bakım, onarım ve tadilat işlemlerini gerçekleştirdiği kurs merkezi yapılan protokolle Derince İlçe Müftülüğü’ne tahsis edilmişti. Yaklaşık 296 metrekareden oluşan ve içerisinde bay, bayan ve 4-6 yaş grubu çocuklar olmak üzere üç ayrı eğitim odasının yer aldığı Kur’un Kursu, 365 gün hizmet vererek bölgede çok önemli bir ihtiyacı karşılayacak.

Oluşturulma Tarihi :  11.10.2021 14:00:27
Okuma Sayısı : 521
Fotoğraflar