Basketbolda Önemli Adımlar

Derincespor Kulübü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren basketbol okullarında çalışmalar deneyimli antrenör Tezer Tuğcu nezaretinde tüm hızıyla devam ediyor

Tezer Tuğcu Çalıştırıyor

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün yönetiminde bir yandan tesisleşme hamlesinin hızla devam ettiği ilçede diğer taraftan kurulan Derincespor Kulübü bünyesinde amatör branşlarda ses getirecek önemli çalışmalar yapılıyor. 21 branşta faaliyet gösteren ve binlerce sporcuya eğitim olanağı sunan Derincespor Kulübü’nde salon sporları faaliyetleri de tüm hızıyla devam ediyor. Geleceğin yıldız adayı isimleri yetiştirmeyi hedefleyen Derincespor Kulübü’nde basketbol branşında çalışmalar Kocaeli basketbol camiasının duayen isimlerinden Tezer Tuğcu tarafından veriliyor.

4 Grupta 86 Sporcu

Derince Şehit Osmangazi Çetingöz Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde devam eden basketbol kursları dört ayrı grupta gerçekleşiyor. Cumartesi ve pazar günleri devam eden çalışmalar kapsamında 7-8 yaş grubu saat 16:00’da antrenmanlarına başlıyor. Birer saat süren çalışmalar 9-10 yaş, 11-12 yaş ve 13-14-15 yaş gruplarıyla devam ediyor. 4 grupta 86 sporcunun eğitim gördüğü basketbol kursları 7-15 yaş arası çocuklara hitap ediyor. Derincespor Kulübü’nde devam eden basketbol eğitimlerine katılmak isteyenler (0262) 223 48 39 numaralı telefonu arayarak kurslarla ilgili detaylı bilgi alabiliyor.

Oluşturulma Tarihi :  11.10.2021 14:03:12