Voleybolda Çalışmalar Sürüyor

Derincespor Kulübü bünyesinde devam eden voleybol kursları Şehit Osmangazi Çetingöz Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde 49 sporcunun katılımı ile gerçekleşiyor

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün yönetiminde gençliğe yatırımların hız kesmediği ilçede kurulan yeni spor kulübü ile amatör branşlarda ses getirecek önemli adımlar atıldı. Derincespor Kulübü’nün kuruluşu ile birlikte 21 branşta çalışmaların başladığı Derince’de voleybol alanında da antrenmanlar devam ediyor. 8-15 yaş grubu öğrencilere eğitim verilen voleybol branşında antrenmanlar cumartesi ve pazar günleri 14:00 – 16:00 saatleri arasında gerçekleşiyor. İki ayrı grupta 49 sporcunun katılımı ile gerçekleşen voleybol branşında eğitimleri antrenör İnci Esma Erdem veriyor. Derincespor Kulübü’nde devam eden voleybol kurslarına katılmak isteyenler (0262) 223 48 39 numaralı telefonu arayarak kurslarla ilgili detaylı bilgi alabiliyor.

Oluşturulma Tarihi :  12.10.2021 11:57:08