İmam Hatipliler Haftası Kutlandı

İmam Hatipliler Haftası kapsamında Şehit Serdar Gökbayrak İmam Hatip Ortaokulu tarafından “İmam Hatip’e Hoşgeldin” programı düzenlendi

Protokol Yalnız Bırakmadı

Derince’de eğitim veren Şehit Serdar Gökbayrak İmam Hatip Ortaokulu tarafından “İmam Hatip’e Hoş geldin” programı düzenlendi. İmam Hatipliler Haftası kapsamında Yelken Kafe’de gerçekleşen programda Derince Kaymakamı Meftun Dallı, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Derince İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır, Derince İlçe Müftüsü Mecit Amil, KİHMED Başkanı Ali Küçükkeskin, İlim Yayma Cemiyeti Derince Şube Başkanı Yasin Kayı, Şehit Serdar Gökbayrak İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Halil Aydın, öğretmenler, öğrenciler ve öğrenci aileleri hazır bulundu. Hafız Namzeti Yusuf Terzi’nin Kur’an-ı Kerim tilavetinde bulunduğu programda Şehit Serdar Gökbayrak İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Halil Aydın selamlama konuşmasında bulundu.

Başarılı Öğrencilere Plaket

İmam Hatip tanıtım slaytının da sahnelendiği programda müzik öğretmeni Nimet Uçar yönetiminde öğrenciler ilahi dinletisinde bulundu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve Derince Kaymakamı Meftun Dallı’nın günün anlam ve önemine binaen konuşmalar yaptığı programda İmam Hatipliler Haftası ile ilgili önemli mesajlar verildi. Yelken Kafe’de düzenlenen buluşma Yavuz Sultan Selim İmam Hatip Ortaokulu, Hamit Özdağ İmam Hatip Ortaokulu, Mevlana İmam Hatip Ortaokulu, Şehit Serdar Gökbayrak İmam Hatip Ortaokulu, Derince Kız İmam Hatip Lisesi ve Osman Gazi Çetingöz İmam Hatip Lisesi’nden dereceye giren öğrencilere plaket takdimi ile sona erdi.

Oluşturulma Tarihi :  14.10.2021 13:56:13