Çınarlıdere´de Sabah Yürüyüşü

Derince’nin gözde mesire alanları arasında yer alan Çınarlıdere, cumartesi günü düzenlenen sabah yürüyüşüne ev sahipliği yaptı

Mesire alanları, dağ ve deniz manzarasıyla Kocaeli’nin en gözde yaşam alanlarından biri olan Derince, hafta sonları doğa yürüyüşlerine de ev sahipliği yapıyor. Derince’nin saklı cennetlerinden Çınarlıdere Mesire Alanı ise sağlıklı yaşam yürüyüşlerinin vazgeçilmez noktaları arasında. Derince Belediyesi’nin Derince Hemşehri Dernekleri Platformu ve Derince Kent Konseyi ile birlikte düzenlediği sağlıklı yaşam yürüyüşü programı bu hafta sonu Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, meclis üyeleri, STK başkan ve yöneticileri ile vatandaşların katılımıyla Çınarlıdere Mesire Alanı'nda gerçekleşti.

Oluşturulma Tarihi :  18.10.2021 10:07:26