Başkan Aygün İlkent Sitesi´ne Konuk Oldu

İlçe genelinde ziyaretlerini sürdüren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün bu kez Yenikent Mahallesi’nde İlkent Sitesi’ne konuk olarak vatandaşlarla bir araya geldi

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, ilçenin farklı noktalarında vatandaşları ziyaret etmeyi sürdürüyor. Kentin tüm dinamikleri ile bir araya gelen Başkan Aygün, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan ve teşkilatlarla birlikte ilçe genelinde sitelere de çeşitli ziyaretler gerçekleştiriyor. Başkanlar Aygün ve Merdan son olarak Yenikent Mahallesi’nde İlkent Sitesi’ne konuk oldu. Burada vatandaşlarla iki buçuk yıllık hizmet sürecini değerlendiren Başkan Aygün, Derince’ye değer katan çalışmalara hep birlikte imza attıklarını söyledi.

Oluşturulma Tarihi :  19.10.2021 13:48:04