KİHMED´den Başkan Aygün´e Kongre Daveti

Kocaeli İmam Hatip Mezunları Derneği Başkanı Ali Küçükkeskin, kongre süreci öncesi Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ü ziyaret ederek genel kurula davet etti

Koceli’nin önde gelen sivil toplum kuruluşları arasında yer alan Kocaeli İmam Hatip Mezunları Derneği’nde (KİHMED) genel kurul heyecanı yaşanıyor. 7 Kasım Pazar günü Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek olan genel kurul süreci öncesi KİHMED Başkanı Ali Küçükkeskin, Yusuf Yüksel, Refik Gögerçin Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ü ziyaret ederek, kongreye davet etti. STK’ların ve derneklerin çalışmalarını her zaman önemsediklerini belirten Başkan Aygün de yaptığı değerlendirmede “Kendilerine nezaketleri için teşekkür ediyor, kongrenin hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  3.11.2021 11:31:04