HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Başkan Aygün Her Zaman Çalışanların Yanında
Orjinal Resim

Başkan Aygün, Derince Belediyesi’nde görev yapan memur personelleri kapsayan sosyal denge tazminatını tavandan imzalayarak, çalışanlara hayırlı olmasını diledi

 

Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi

Gönül belediyeciliği şiarıyla ilçe halkına söz verdiği projeleri bir bir hizmete sunan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, belediye çatısı altındaki birlikteliğe de büyük önem veriyor. Derince Belediyesi’nin çalışanları ve yöneticileri ile büyük bir aile olduğunu her fırsatta ifade eden Başkan Aygün, ilçenin geleceğine yönelik çalışmalara da birlikte imza attıklarını söylüyor. Çalışanların haklarına her zaman önem veren Başkan Aygün, bu kapsamda Derince Belediyesi’nde çalışan memur personelleri kapsayan sosyal denge tazminatı sözleşmesini de imzaladı.

 

Başkan Aygün ve Zihni İmzaladı

Başkan Aygün’ün makamında gerçekleşen imza töreninde BEM-BİR-SEN Kocaeli Şube Başkanı Faruk Zihni, Başkan Yardımcıları Fevzi Karataş, Cihat Karagöz ve belediye işyeri temsilcisi Özkan Işık yer aldı. Sosyal denge tazminatı sözleşmesinin hayırlı olmasını dileyen Başkan Aygün, Derince Belediyesi olarak çalışanlarla birlikte vatandaşlara en güzel şekilde hizmet vermeye devam edeceklerini söyledi. Kocaeli’de ilk olarak %120 üzerinden tavandan imzalanan sözleşmenin hayırlı olmasını dileyen BEM-BİR-SEN Kocaeli Şube Başkanı Faruk Zihni de çalışanlar adına Başkan Aygün’e teşekkürlerini iletti.

Oluşturulma Tarihi :  24.11.2021 12:28:25
Okuma Sayısı : 363
Fotoğraflar