HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Öğretmenler Günü´nde Coşkulu Kutlama
Orjinal Resim

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Derince’de düzenlenen programda aday öğretmenlerin yemin töreni gerçekleşirken, emekli öğretmenlere de hizmet şeref belgeleri verildi

 

Dallı ve Aygün’ün Katılımıyla

Öğretmenler Günü münasebetiyle gerçekleşen program başta Derince Kaymakamı Meftun Dallı ve Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün olmak üzere ilçe protokolü ve eğitim camiasını bir araya getirdi. Hikmet Uluğbay Ortaokulu tarafından hazırlanan programın sahneye konulduğu etkinlik saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in kutlama mesajının okunduğu toplantıda Hikmet Uluğbay Ortaokulu Müdürü Serkan Soysal, emekli öğretmen Halil Öztürk, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Turgut Cüre ve Derince Kaymakamı Meftun Dallı, selamlama konuşmaları yaptı.

 

Hizmet Şeref Belgesi

Derinceli müzik öğretmenlerinin hazırlamış olduğu solo müzik dinletisinin de sahnelendiği programda aday öğretmenlerin yemin merasimleri gerçekleşirken, uzun yıllar eğitim camiasına hizmet ettikten sonra emekli olan öğretmenlere ilçe protokolü tarafından “Hizmet Şeref Belgesi’ takdim edildi. Şükrü Aracı İlkokulu Konferans Salonu’nda düzenlenen program 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen “Pandemide Benim Öğretmenim” isimli resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle sona erdi.

 

 

ÖĞRETMENLER GÜNÜ YARIŞMALARINDA DERECEYE GİRENLER:

 

RESİM (İLKOKUL):

1.Ayberk Öztabur (Pakmaya Huriye Pak İlkokulu)

2.Çise Lina Saraç (Yunus Emre İlkokulu)

3.Ahmet Can Gökdaş (Yunus Emre İlkokulu)

 

ŞİİR (ORTAOKUL):

1.Emin Buğra Polat (Pakmaya Huriye Pak Ortaokulu)

2.Balım Işık Ektan (Hikmet Uluğbay Ortaokulu)

3.Batuhan Efe Turhan (Şehit Mahmut Top Ortaokulu)

 

KOMPOZİSYON (LİSE):

1.Şuheda Aslan (Derince Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi)

2.Ayşenur Köleoğlu (Fatih Anadolu Lisesi)

3.Elif Nur Alıç (Fatih Anadolu Lisesi)

Oluşturulma Tarihi :  25.11.2021 14:36:45
Okuma Sayısı : 449
Fotoğraflar