Veznelerimiz Hafta Sonu Açık

Derince Belediyesi vezneleri, vatandaşların son ödeme tarihi 30 Kasım olan emlak, işyerleri için çevre-temizlik ve ilan-reklam vergilerini daha rahat ödeyebilmeleri için hafta sonu da hizmet verecek

Derince Belediyesi’nden yapılan açıklamada, 2021 yılına ait emlak, işyerleri için çevre-temizlik ve ilan-reklam vergilerinin ikinci taksitlerinin son ödeme tarihinin 30 Kasım Salı günü olduğu hatırlatıldı. Konuyla ilgili yapılan açıklamada, yaşanılabilecek yoğunlukların dikkate alınarak Derince Belediyesi veznelerinin hafta sonu da hizmet vereceği belirtildi. Buna göre Derince Belediyesi vezneleri, vatandaşların ödemelerini rahatça yapabilmeleri için 27 Kasım Cumartesi ve 28 Kasım Pazar günleri 08:30 ile 17:00 saatleri arasında hizmette olacak. Açıklamada vatandaşların dilerlerse ödemelerini online olarak www.derince.bel.tr adresinden de kolaylıkla yapabilecekleri belirtildi.

Oluşturulma Tarihi :  25.11.2021 14:56:01