HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Başkan Aygün İstişarelerini Sürdürüyor
Orjinal Resim

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün bir taraftan çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürürken kendisini ziyaret eden konukları ile istişarelerine de devam ediyor

 

Cem Vakfı’ndan Konuklar

Katılımcı yönetim anlayışı gereği istişareye önem veren Başkan Aygün, projelerini bir bir hizmete sunarken kendisini ziyaret eden konukları ile bir araya gelerek değerlendirmelerde bulunuyor. Başkan Aygün bu kapsamda Cem Vakfı Genel Başkan Yardımcıları Hasan Sezgin, Hayrettin Derun, Cem Vakfı Genel Müdürü Ali Rıza Kaçan ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Cemevleri Koordinatörü Mutlu Beyazgül’ü konuk etti. Yapılan çalışmalarla ilgili görüş alışverişinin gerçekleştiği buluşmada Başkan Aygün, konuklarına nezaketleri için teşekkür etti.

 

Atılımcı İş Adamları Derneği

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, istişareler kapsamında Atılımcı İş Adamları Derneği Başkanı İlker Kızılkaya, yönetim kurulu üyeleri İbrahim Yıldırım, Adnan Sarısüleyman ve Serkan Kasımoğlu’nu da konuk etti. AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan ve İlçe Başkan Yardımcısı Hakan Karadeniz’in de yer aldığı görüşmede konuklarına ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Aygün, geçtiğimiz günlerde genel kurul sürecini tamamlayan dernek yönetimine çalışmalarında başarılar diledi. Atılımcı İş Adamları Derneği Başkanı İlker Kızılkaya da Başkan Aygün’e kongreye katılımları dolayısıyla teşekkürlerini iletti.

Oluşturulma Tarihi :  23.12.2021 13:52:24
Okuma Sayısı : 602
Fotoğraflar