Meclis´te Kararlar Oy Birliğiyle

Derince Belediye Meclisi’nin 2022 yılında düzenlediği ilk toplantıda, gündeme alınan maddeler oy birliği ile kabul edilirken denetim komisyonunda görev alacak olan meclis üyeleri de belirlendi

2022 yılının ilk meclis toplantısının gerçekleştiği Derince’de oturumu Belediye Başkanı Zeki Aygün yönetirken, katiplikleri Ayşe Şiranün ve Halime Gökdemir yaptı. Müdürlüklerden ve komisyonlardan gelen 6 maddenin görüşülerek oy birliği ile karara bağlandığı Meclis Toplantısı’nda denetim komisyonunda görev alacak olan meclis üyeleri de belirlendi. Gizli oylama ile yapılan seçim sonucu AK Parti’den Furkan Güngör ve Mustafa Morgül, MHP’den Özhan Kurt, CHP’den Mehmet Nuri Paşa ve Rıza Özcan Elden, Denetim Komisyonu’na seçildi. Derince Belediye Meclisi’nin bir sonraki toplantı tarihi ise 1 Şubat Salı günü saat 17.00 olarak belirlendi.

Oluşturulma Tarihi :  6.01.2022 08:30:44